La tapa SoulBlim T2

La Tapa SoulBlim II #01 XAVIER PELLICER ( Restaurant Xavier Pellicer )

Xavier Pellicer ens porta el primer capítol de la Tapa SoulBlim. En aquest primer episodi enfocarem la tapa amb les Bledes com a producte principal. Gaudiu del talent del xef Xavier Pellicer. A menjar!

La Tapa SoulBlim II #02 ANTHONY AUDEBAUD ( Tailor Made Cuisine )

La tapa de l'episodi número 2 del repte SoulBlim l'elaborarà el xef Anthony Audebaud del Tailer Made Cuisine. Tindrem com a protagonistes d'aquesta tapa el Carabassó i altres productes de l'hort SoulBlim.

La Tapa SoulBlim II #03 CARLOTA I DAVIDE ( Zaza Cuina i Vi )

Des del restaurant Zaza, Cuina i Vi, Carlota i Davide ens porten la tapa del tercer episodi del repte SoulBlim. Una tapa on combina diferents ingredients aconseguint un resultat amb el qual segur us entrarà fam. Avanti!

La Tapa SoulBlim II #04 MICHEL GRADELER ( El Nacional )

Michel Gradeler ens porta la quarta tapa del repte SoulBlim. El xef del restaurant El Nacional ens delectarà amb una tapa que té la base de la síndria de l'hort SoulBlim. Una tapa molt fresca i original a parts iguals.

La Tapa SoulBlim II #05 DAVID CARTOIXÀ ( Ermita del Brugués )

La cinquena tapa del repte SoulBlim ve de part del xef David Cartoixà de l'Ermita del Brugués. Ens elaborarà una tapa molt fresca amb el carabassó i préssec com a protagonistes. Esperem que us agradi!

La Tapa SoulBlim II #06 CARLOS CAMPOS ( Aire Restaurant )

La sisena tapa del repte SoulBlim ve de la mà del xef Carlos Campos del Restaurant Aire. La tapa tindrà com a protagonista el tomàquet, el producte fetitxe del xef Carlos Campos. Gaudiu d'aquesta gran tapa!

La Tapa SoulBlim II #07 IKER ERAUZKIN ( UMA Espai Gastronòmic )

Iker Erauzkin de l'Espai Gastronómic UMA ens porta la tapa de l'episodi set. En aquest cas el xef elaborarà una riquíssima tapa que s'inspira en l'"amanida d'estiu", donant el toc del xef Iker. Esperem que us agradi!

La Tapa SoulBlim II #08 PEDRO BAÑO ( Fonda Pepa )

Des de la Fonda Pepa, el xef Pedro Baño i Paco Benítez elaboraran la tapa del Repte SoulBlim en el setè capítol. En aquest cas elaboraran una torrada amb mola, realitzada amb els productes de l'hort SoulBlim.

La Tapa SoulBlim II #09 PONYBOY ( Barbarrosa Beach Bar )

Ponyboy ens porta l'últim episodi d'aquesta temporada del Repte SoulBlim. El xef del restaurant Barbarossa Beach Bar. Donant protagonisme a la ceba, el xef elaborarà una tapa que us deixarà bocabadats.