El repte SoulBlim T2

El Repte SoulBlim II #01 XAVIER PELLICER ( Restaurant Xavier Pellicer )

Xavier Pallicer, xef del Restaurant Xavier Pellicer és l'encarregat del primer capítol de la segona temporada del repte SoulBlim. Començarem el repte amb un plat fresc elaborat amb producte de proximitat com són els tomàquets. Que comenci la segona temporada del repte SoulBlim!

El Repte SoulBlim II #02 ANTHONY AUDEBAUD ( Tailor Made Cuisine )

Anthony Audebaud, xef del restaurant Tailor Made Cuisine, especialista en dieta per a esportistes d'elit, serà el segon encarregat d'afrontar el Repte SoulBlim. Mitjançant la improvisació, Anthony elaborarà uns postres amb productes de proximitat i temporada de l'horta SoulBlim. A cuinar!

El Repte SoulBlim II #03 CARLOTA I DAVIDE ( Zaza Cuina i Vi )

Tercer capítol del repte SoulBlim. Avui ens acompanyen uns xefs italians anomenats Davide i Carlota del Restaurant ZAZA, especialistes en vins, menjar i bona música. Elaboraràn una amanida molt fresca i original amb els productes de primera qualitat de l'horta SoulBlim. Mettiamoci a cucinare!

El Repte SoulBlim II #04 MICHEL GRADELER ( El Nacional )

En el nostre quart capítol del repte SoulBlim tenim en la nostra cuina al xef Michel Gradeler del Restaurant El Nacional. Amb la base dels tomàquets SoulBlim i les cireres, Michel elaborarà una recepta improvisada plena de sabor i qualitat amb els productes de l'horta SoulBlim.

El Repte SoulBlim II #05 DAVID CARTOIXÀ ( Ermita del Brugués )

David Cartoixà és el nostre xef convidat per al cinquè capitulo del repte SoulBlim. Hereu del restaurant dels seus avis "L'Ermita del Brugués", afrontarà el repte amb la síndria com a producte principal al qual li donarà una altra forma per a gaudir d'una fruita tan meravellosa com la síndria.

El Repte SoulBlim II #06 CARLOS CAMPOS ( Aire Restaurant )

Des de l'Aire Restaurant, el xef Carlos Campos serà l'encarregat d'afrontar el sisè capítol del repte SoulBlim. El xef autodidacta elaborarà un plat amb la base del tomàquet aprofitant la gran part del tomàquet i ens explicarà moltes curiositats. A gaudir d'aquest fantàstic plat de la mà del xef Carlos Campos!

El Repte SoulBlim II #07 IKER ERAUZKIN ( UMA Espai Gastronòmic )

En el setè capítol tenim un convidat que ens deixarà a tots amb la boca oberta. Iker Erauzkin, xef del Espai Gastronómic UMA ens acompanyarà en aquesta ocasió, gaudint d'uns plats molt intensos de sabor i plens de records d'estiu a través dels productes SoulBlim. Ara només queda gaudir!

El Repte SoulBlim II #08 PEDRO BAÑO ( Fonda Pepa )

Pedro Baño, xef de la Fonda Pepa, amb una experiència plena d'estrelles, ens acompanyarà en aquest vuitè capítol del repte SoulBlim. La seva filosofia és trobar el millor producte, tractar-lo de la millor manera i donar-li el toc creatiu que el diferencia de la resta. Elaborarà un plat espectacular en el repte SoulBlim.

El Repte SoulBlim II #09 PONYBOY ( Barbarrosa Beach Bar )

En l'últim capítol de la temporada 2 del repte SoulBlim, ens acompanya el xef estrella PonyBoy del Barbarrosa Beach Bar. Un gran convidat amb influència americana que ens elaborarà un plat increïble que et deixarà amb fam de més. A l'atac xefs!