El maridatge SoulBlim T2

El Maridatge SoulBlim II #01 FINCA PARERA & XAVIER PELLICER

El maridatge SoulBlim del primer capítol ve de la mà de Xavier Pellicer i la Finca Parera, la qual elabora vins en l'Alt Penedès, elaborant vins naturals de manera biodinàmica.

El Maridatge SoulBlim II #02 PARÉS BALTÀ & ANTHONY AUDEBAUD

El maridatge del segon episodi ve protagonitzat per Anthony Audebaud i Parès Baltà, un celler del Penedès on elaboren vins i caves en vinyes amb viticultura biodinàmica.

El Maridatge SoulBlim II #03 L'APICAL & ZAZA CUINA I VI

Des de Zaza Cuina i L'Apical elaboraran el maridatge del tercer episodis del repte SoulBlim. L'Apical és un celler al Penedès, caracteritzada per treballar amb varietats de la zona.

El Maridatge SoulBlim II #04 AT ROCA & EL NACIONAL

Els plats del chef Michel Gradener venen maridats amb els vins de la celler AT Roca en el quart capítol d'aquest repte. Els vins AT Roca són caracteritzats per respectar el producte al màxim.

El Maridatge SoulBlim II #05 LA FORESTA & L'ERMITA DEL BRUGUÉS

El cinquè maridatge del repte SouBlim ve de la mà de La Foresta i l'Ermita del Brugués. Pel maridatge utilitzarem vins del celler La Foresta, un celler del Massís del Garraf, on elaboren vins amb varietats tradicionals des del 2012. Que comenci el maridatge!

El Maridatge SoulBlim II #06 THUNDER WINE MAKERS & AIRE RESTAURANT

Sisè capítol del Maridatge SoulBlim. En aquest cas els vins venen del celler Thunder Wine Makers, especialistes amb elaborar vins únics pels clients. Creant "Els vins de la casa" d'una gran qualitat. Produeixen petites produccions son li donen al vi una gran exclusivitat.

El Maridatge SoulBlim II #07 CÒSMIC VINYATERS & UMA ESPAI GASTRONÒMIC

El capítol número 7 del Maridatge SoulBlim ve de la mà de Còsmic Vinyataires, un celler de l'Empordà amb origen del Penedès. Amb una agricultura tradicional i ecològica, treballa de manera biodinàmica per elaborar els vins del celler.

El Maridatge SoulBlim II #08 CRISTINA BONETTI & FONDA PEPA

Cristina Bonetti és l'encarregada del vuitè maridatge del repte SoulBlim. Someilleur del Celler SoulBlim, ens porta dos vins molt interessants del Celler Pascona on cercarà el maridatge amb el plat i la tapa que han elaborat els xefs de la Fonda Pepa.

El Maridatge SoulBlim II #09 PONYBOY ( Barbarrosa Beach Bar )

Jordi Ponyboy serà l'encarregat del maridatge de l'últim capítol del Maridatge SoulBlim. Elaborant un còctel conegut com a "Blody Pony" fet amb salsa barbacoa, suc de tomàquet, Jack Daniel's i suc de llimona natural del parc agrari SoulBlim. A gaudir!