Productors afins

Illa de Buda

L’Arròs Illa de Buda té les seves arrels en la tradició i la història de Catalunya. Conreat en l’Illa de Buda, l’illa més gran de Catalunya en termes d’extensió, situada en ple cor del parc natural del Delta de l’Ebre, aquest arròs és un testimoniatge viu de la riquesa natural i cultural de la regió.

L’Illa de Buda, amb el seu paisatge únic de marenys, arrossars i llacunes, ofereix les condicions ideals per al cultiu d’aquest cereal. La seva ubicació en el delta del riu Ebre, un dels aiguamolls més importants del Mediterrani occidental, confereix a l’arròs un sabor i una qualitat incomparables, gràcies a la influència de les aigües dolces i salades que caracteritzen aquesta regió.

Els agricultors locals han heretat tècniques ancestrals de cultiu i collita que s’han transmès de generació en generació, garantint l’autenticitat i la qualitat del producte final. La limitada producció d’aquest arròs és un tret distintiu que contribueix a la seva excepcional qualitat. L’atenció meticulosa dedicada a cada pas del procés, des de la sembra fins a la collita, assegura que cada gra d’arròs Illa de Buda sigui un testimoniatge de la cura i el compromís dels agricultors amb el seu ofici.

Dades de contacte: