A SoulBlim presentem nova marca inspirant-se en la màgia dels xefs als fogons

A SoulBlim estem de enhorabona i presentem un nou logotip. Aquest canvi no és només estètic, sinó un testimoni del nostre compromís amb els professionals de la restauració i dels sector alimentari. El nou logotip manté la nostra tipografia característica de sempre, però la “i” del Blim pren ara la forma d’una vareta amb una estrella, recordant-nos el toc màgic que caracteritza les creacions dels nostres estimats cuiners SoulBlim. El símbol que acompanya el logotip simbolitza un plat i un cercle infinit en forma de “S”, amb una vista zenital, reflectint la nostra atenció a la qualitat i la visió prèmium dels productes SoulBlim.

Campanya de llançament de marca amb el suport de destacats cuiners

Per presentar aquesta nova imatge, SoulBlim ha comptat amb la col·laboració de destacats cuiners que han donat vida als seus plats més emblemàtics inspirats en el nou símbol de la marca. Aquesta associació no només ens mostra la connexió profunda entre SoulBlim i el sector, sinó també el seu compromís compartit amb la innovació i l’excel·lència gastronòmica.

Jaume Torras, CEO i fundador de SoulBlim, convida a tots els cuiners a unir-se a aquesta iniciativa. Qualsevol cuiner amb passió pot crear el seu plat més exquisit inspirat en el símbol de la marca. Aviat, veurem aquests plats viatjar per tota la província de Barcelona, portats pels nostres camions de distribució o presentats en campanyes publicitàries, mostrant el millor de la nostra culinària.

Una mirada al futur

Amb aquest nou logotip, SoulBlim busca expressar la seva evolució constant i la seva visió per al futur de la gastronomia, una visió que aviat es revelarà plenament. També posa en relleu el seu compromís amb la qualitat excepcional dels seus productes i continua el seu viatge cap a l’excel·lència en el servei.

Taula de continguts