Territori SoulBlim

Camp 1

Camp dedicat exclusivament a l’horta, terreny amb característiques francoargiloses. Regat amb l’aigua del riu Baix Llobregat, encara que compta amb el seu propi pou.

Ara mateix hi podem trobar plantat: Carabassó, carxofa, mongeta, all, col, coliflor, bròcoli, i els riquíssims calçots!

Camp 2

En aquest camp podem trobar tant producció de fruites com de verdures.

Dins del món de les fruites podem trobar en la seva temporada: Nectarina, nespra i llimones.

Entre algun dels arbres fruiters, es realitza “l’intercropping” o intercultiu, on per exemple, es planten línies de maduixa en mig de les línies de nespra.

A l’interior de l’hivernacle, es realitza una rotació de cultius per a que les plantes aprofitin els diferents tipus de nutrients i estigui en moviment. Les mateixes plantes no demanen les mateixes quantitats de nutrients, per tant, és convenient fer aquest tipus de rotació als cultius.

A l’estiu trobarem una gran varietat de tomàquets. Al 2021 vàrem obtenir més de 50 varietats, entre elles les del projecte HARNESSTOM. En canvi a l’hivern podrem trobar bledes, pak choi, espinac.

També es realitza adob en verd, una pràctica agronómica ideal per a enriquir i fertilitzar la terra i donar moviment a terres molt compactades o esgotades.

Sistema de reg dels arbres: gota a gota.

Camp 3

De sòl argilenc, aquí també trobarem producció hortofructícola. Tant fruites com verdures de temporada.

A l’estiu trobarem sobretot una gran producció de préssec de vinya i aigua i prunes.  En canvi, en èpoques tardorenques-hivernals com la que ens trobem ara podem trobar col, coliflor, brócoli.

Sistema de reg dels arbres: gota a gota

Camp 4

Producció hortofructícola. Trobem també en els mesos d’estiu els presseguers, regats per pou en sistema gota a gota. En aquest camp trobem sòl argilenc.

Actualment tenim plantes d’enciam, col, escarola, coliflor i carxofa.

Camp 5

Sistema de reg a manta. Normalment trobem una gran campanya de col, coliflor i bròcoli. I en èpoques estiuenques-tardorenques trobem sobretot plantació de carabassa.

Les Sorres

Camp destinat gairebé exclusivament a la producció de porro. Li defineixen les seves característiques arenoses i argilenques, a causa de la seva proximitat a la platja, la qual ens permet realitzar cultius d’arrel com per exemple les pastanagues, patates, porros, naps, ravenets, o fins i tot alguna herba culinària com el coriandre.

Sistema de reg: gota a gota.

Camp Begues

En aquest camp trobaríem les famoses cireres de Sant Climent, fruita predilecte i protagonista des de temps ancestrals als pobles de Sant Climent i veïns. Són dolces, plenes de carn i amb una acidesa tan subtil que la fa la fruita perfecta. També podem trobar préssec i pera de Sant Joan.

Aquest camp és de tipus secà.