Qui som

A Soulblim som la 5a generació de pagesos dedicats a conrear les terres del Parc Agrari del Baix Llobregat amb l’objectiu de mantenir la qualitat i sabor de sempre de la fruita i la verdura. Posem la recerca i desenvolupament dels nostres cultius a l’abast del xefs i dissenyem una producció a mida que s’adapti a la seva cuina.

Els nostres camps

Els nostres camps estan situats al Parc Agrari del Baix Llobregat, pròxims a la marina del delta, i a les muntanyes de Sant Climent i Begues.

Camp del Pont

Situat a Sant Boi amb 4Ha, és el camp on cultivem més horta i verdura. Durant els mesos més freds es poden trobar bledes, faves, pèsols i enciams entre altres. En canvi, als mesos més calorosos hi ha plantat patates, tomàquets, carabassons, etc.

Camp de l’Alzina

Amb 4.9Ha d’extensió, a Begues tenim els fruiters amb certificat ecològic un collim les cireres, prunes, préssecs, albercocs així com les peres de Sant Joan, Moscatella i Ercolina.

Camp la Terrada

A Sant Climent tenim 2.5 Ha destinades únicament a cultivar diferents varietats de cireres ecològiques. Els cirerers ens donen fruit des de principis de maig fins a finals de juny.

Camp Faixes

A Sant Boi tenim 2 Ha on combinem arbres fruiters com els nespres, nectarines i figues, amb camps de carxofes, calçots i tomàquets.

Un aliat estratègic a la teva cuina

A Soulblim sabem la importància de comptar amb una bona matèria primera, per això, ens comprometem a fer-te arribar a la teva cuina un producte km0 amb el sabor de sempre, lluny de modificacions transgèniques, cultius intensius o alteracions qualitatives.

 

Tenim una visió particular del món de la gastronomia. Fa anys que intercanviem punts de vista amb xefs i professionals de la restauració amb la finalitat d’oferir-vos productes exclusius que aportin un valor afegit a la vostra cuina.

Del camp al plat el mateix dia

A Catalunya el producte importat recorre una mitja de 3000 km abans d’arribar a la teva cuina, que es tradueixen en tones de CO₂ emeses a l’atmosfera. Per aquest motiu, a Soulblim apostem per producte de proximitat, conreat als nostres camps. A més, també hem arribat a acords amb productors de confiança de la zona que apliquen els mateixos criteris de qualitat que nosaltres.

Del camp i de l’horta als fogons

També té a veure amb l’estacionalitat i la qualitat, en el sentit de poder consumir el producte fresc i acabat de collir, de temporada, amb les propietats nutritives i organolèptiques més òptimes. Del camp i de l’horta a la teva cuina.

Vols visitar els nostres camps?

Vine i gaudeix d’una visita guiada pels nostres camps del Parc Agrari del Baix Llobregat. Només cal que et posis en contacte amb un dels nostres especialistes.

Contacte

Adreça:
Av. Segle XXI, 52 – 08840 – Viladecans – Barcelona

Telèfon:
+34 936 376 889

Correu electrònic:
inspira@soulblim.com

Inspirat a les nostres xarxes socials

Open chat