Som l’hort del teu restaurant

A Soulblim portem cinc generacions treballant la terra del Parc Agrari del Baix Llobregat per fer arribar diàriament als nostres clients el producte fresc de temporada, així com una àmplia gamma de productes gastronòmics per satisfer la demanda variada.

Fem de la qualitat la nostra prioritat. Per aquest motiu, i perquè volem entusiasmar els gustos més exigents, aportem la nostra experiència a totes les categories de productes buscant la seva singularitat culinària. Estem especialment orgullosos que la sostenibilitat a Soulblim no sigui només una paraula de moda, sinó un compromís viscut.

Autèntic KM 0

Als nostre camps, repartits des de Sant Climent fins al delta del Llobregat, practiquem una agricultura sostenible, tradicional, lliure de pesticides i 100% Km 0.

Producció pròpia

Volem que el producte final sigui de la millor qualitat, comptem amb camps propis on tenim cura de tot el procés agrari, des de la plantació fins a la recollida.

Temps de trànsit zero

Collim una hortalissa al matí perquè puguis servir-la cuinada al migdia. Les càmeres són de trànsit, per mantenir el producte fresc, especialment a l’estiu.

Personal farmer

Si ets dels que pensa que la base de la bona cuina està en la qualitat dels productes, estàs d’enhorabona, acabes de trobar el teu millor aliat. Un pagès que està disposat a treballar amb tu, entendre la teva cuina per plantar i conrear totes les verdures que necessitis, collir-les al punt òptim de maduració i lliurar-les al teu restaurant.

calçots_camps

Collita pròpia

Calçots

Els nostres camps situats a la vora del mar i els hiverns suaus del Mediterrani, fan que conreem un calçot tendre, dolç, gens fibrós, però de gust intens.

Faves

No fan gens de pellofa, són dolces, suaus i mantegoses. Cultivades de manera tradicional i lliure de pesticides.

Carxofa Prat

És el producte per excel·lència del Delta del Llobregat i no podia faltar als nostres camps. El clima del Baix Llobregat fa que es cultivi una carxofa fresca, gustosa i poc aspre al paladar.

Pèsols

Cultivem els pèsols de manera tradicional i els collim diàriament perquè arribin frescos a la teva cuina. Marquem la diferència amb els pèsols baby i llàgrima.

Cireres de Sant Climent

Cultivem les cireres a les muntanyes de Sant Climent, sobre una veta de llicorella. Són les propietats del terra les que fan que el fruit adquireixi l’equilibri perfecte entre dolç i àcid.

Tomàquets

Els tomàquets guarden el gust de sempre, i és que optem per una agricultura tradicional, lliure de químics, que ens permeti mantenir la qualitat Soulblim.

Inspira la teva gastronomia

T’imagines poder demanar una varietat perduda d’un producte i que estigui al teu punt òptim de maduració? Si per a tu la qualitat del producte ho és tot, ha arribat l’hora que et deixis inspirar per Soulblim.

Contacte

Adreça:
Av. Segle XXI, 52 – 08840 – Viladecans – Barcelona

Telèfon:
+34 936 376 889

Correu electrònic:
inspira@soulblim.com

Inspirat a les nostres xarxes socials

Open chat